Sztárok

Nyitott kapcsolatban él Pásztor Anna és párja

A Rising Star korábbi zsűritagja először állt a nyilvánosság elé párjával, és egyből egy meghökkentő sztorival mutatta be.

Az énekesnő és kedvese, Galotti Balázs már 26 éve vannak együtt, még gimnáziumban ismerkedtek össze. A Blikk szerint éltek párszor egymástól távol, és ilyenkor mindenki azt csinált, amit akart. “Voltunk elég sokat külföldön, külön is meg együtt is, és ilyenkor nem feltétlenül volt arra szükség, hogy szorosan tartsuk a gyeplőt. Amikor visszajöttünk Magyarországra, vagy kint találkoztunk, folytattuk az egészet ott, ahol abbahagytuk” – mondta a férfi.

Nyitott kapcsolatban él Pásztor Anna és párja

Pásztor Anna és Galotti Balázs. Fotó: FEM3

Pásztor Anna szerint az ösztönöknek nem lehet megálljt parancsolni. “Ugyanolyan szabadon élünk most is. A gyerekkel nem változott meg semmi, és nincs vége az ember életének. Lazán fogjuk fel az életet, nincs az, hogy a hülyeségnek meg a kalandozásnak vége, az egész élet egy hatalmas játék. Haverok vagyunk és még szerelmesek is. A gyerekek pedig csak bónuszok, nincs olyan, hogy most akkor megkomolyodunk, és spártai szigor van” – nyilatkozta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top