Sztárok

Tangában lubickol a 63 éves Szűcs Judith

Ráfért a pihenés az énekesnőre, aki az év végi hajtásban nemcsak elfáradt, de bele is fogyott. Szűcs Judith thaiföldi képeit elnézve úgy tűnik, remek formában van.

Kalandosan indult az ázsiai utazása az énekesnőnek, ahogy azt a BEST magazinnak elmondta. Szűcs Judith a reptéren ragadt órákra, majd az átszálláskor kiderült: eladták a helyjegyét másnak.

Tangában lubickol a 63 éves Szűcs Judith

“Csak remélni mertem, hogy egy ilyen pocsék kezdet után minden helyre rázódik” – kezdte a történetet, ami azonban mesés fordulatot vett, sokkal jobb körülmények között utazott, mint ahogy azt tervezte. 

A magazinban megjelent képeken a 63 éves sztár remekül néz ki, noha ez nem újdonság. Szűcs Judith büszke szokott lenni a nyaraláson készült fotóira, bár a lánya szerint néha túl sokat mutat magából. “Megkértem Timit, hogy keressen rólam valami tengerparti fotót, de azt mondta, ezek vállalhatatlan képek rólam, mert félmeztelenül voltam mindenhol”  mesélte a tavaly nyári pihenésről hazatérve.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top