Sztárok

Puskás Peti az esküvőről: Angélával képzelem el az életemet

Évek óta boldog párkapcsolatban él Puskás Peti, aki Barabás Évinek az RTL Klub Portré című műsorában az is elárulta, hogy Eke Angélával képzeli el az életét, így bízik abban, hogy el is jutnak majd odáig, hogy egy nap feleségül vegye a színésznőt.

Évek óta boldog párkapcsolatban él Puskás Peti, noha ezt csak nagy ritkán reklámozza. Az X-Faktor idején sokkal nagyobb nyomás volt rajta, hogy a magánéletéről beszéljen, de jól állta a kiképzést.

Most Barabás Évinek az RTL Klub Portré című műsorában az is elárulta, hogy Eke Angélával képzeli el az életét, így bízik abban, hogy el is jutnak majd odáig, hogy egy nap feleségül vegye a színésznőt.

“Nagyon hasonlítunk abban egymásra Angélával, hogy mindketten hátrányos helyzetből indultunk neki a karrierünknek: én korán kiestem a tehetségkutatóból, Angéla pedig sokat küzdött azért, hogy egy váci kislányból elismert színésznő legyen”Puskás Peti szerint pont emiatt tudják egymást erősíteni párjával.

Az X-Faktor 2016-os szériájának mentora és a The Biebers frontembere Barabás Évinek arról is mesél a Portré vasárnap esti adásában, hogy nagyon büszke szerelmére, Eke Angélára, amiért be akarja és be is tudja bizonyítani, hogy a bábszínészet ugyanolyan fontos és nehéz szakma, mint a színészet.

Puskás Peti az esküvőről: Angélával képzelem el az életemet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top