Sztárok

Pikali Gerda már nem él együtt Rékasi Károllyal – megy a találgatás

Sosem tagadta Pikali Gerda, hogy a kapcsolatuknak komoly próbatétel volt Rékasi Károly balesete és az azóta tartó lábadozás, gyógyulás és főként az, hogy a színész az elmúlt másfél évben többször volt maga alatt.

A legmélyebb pont az volt, amikor Rékasi Károly meg akarta ölni magát, hogy ne legyen teher mások számára. Pikali Gerda viszont tartotta benne a lelket, úgy fogalmazott: megtanult küzdeni “Engem is, csakúgy, mint Károlyt, a betegség döbbentett rá az élet igazi értékeire” – nyilatkozta az egy hete megjelent Storyban a színésznő.

Miközben ők elmondták akkor, hogy küzdenek egymásért, a pár szakításáról szóló hírek csak nem ülnek el. A Bors most megtudta, az a szoros kapcsolat, amiről beszélt a pár néhány hete, csak látszat: Pikali és Rékasi egy se veled, se nélküled kapcsolatban él, és hol együtt, hol külön házban alszanak. Gerda korábbi lakása árából családi házat vett Csepelen, ide költöztek közös albérletükből, de Rékasi Károly viszonylag ritkán tűnik ott fel, valójában valahol máshol hajthatja álomra a fejét – számolt be a részletekről a lap.

Pikali Gerda már nem él együtt Rékasi Károllyal – megy a találgatás

“Bár szeretik egymást, olyan alapvető konfliktus lehet köztük, amit aligha lehet feloldani anélkül, hogy egyikük teljesen fel ne adná az elveit” – fogalmazott a neve elhallgatását kérő Bors-informátor.

Ugyanez a lap nem sokkal korábban azt írta, hogy betörtek abba a családi házba, amit Rékasi Károly és Pikali Gerda bérel Csepelen, és a pár feljelentést is tett a rendőrségen. A lap kereste Rékasi Károlyt, de nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de értesüléseik szerint a rendőrség megerősítette az információkat. A megfogalmazásból akkor úgy tűnt, hogy a pár együtt él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top