Sztárok

Aggasztó hírek Pécsi Ildikóról

Még mindig tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának botrányos válása. A színésznőt nagyon megviseli mindez, és már nem is biztos benne, hogy megéri a végét.

Nem csitulnak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fiának válása körül. Most éppen a vagyonmegosztásnál tartanak. A nagymama is belekeveredett, hiszen rokontartási pert indítottak ellene. Nagyon megviselik a történtek, aggasztóan nyilatkozott az egészségi állapotáról.

“Nem vagyok jól, egy kicsit sem. Nagyon régen nem tudtam örülni semminek… Ötven éve élünk együtt Szűcs Lajossal, de még soha nem voltak olyan szomorú napjaink, mint mostanában. Az ő egészségét is nagyon megviseli ez az ügy és az enyémet is. Szó szerint egyre rosszabbul vagyunk. Eljött az idő, hogy engem személyesen mint Pécsi Ildikót megszólítottak, ugyanis ellenem is per indul rokontartás miatt. Még álljuk a sarat, de nem tudom, hogy meddig leszünk képesek elviselni ezt a szívtelen és méltatlan helyzetet. Félek, hogy mi lesz a vége, és csak remélni tudom, hogy megérem a márciust, amikor elkezdődik a per. Nagyon komolyan aggódom, hogy nem fogjuk tudni végigcsinálni” – mondta a Borsnak Pécsi Ildikó.

Aggasztó hírek Pécsi Ildikóról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top