Sztárok

Ezzel a spanyol szépséggel csalta meg vőlegénye Kylie Minouge-ot

Ennek a kapcsolatnak is vége. Kylie Minouge megbízott a fiatal színészben. Azonban, amíg az énekesnő az esküvőjük részletéről adott interjút, addig Joshua Sasse egy spanyol színésznővel kavart.

Kylie Minouge és a színész Joshua Sasse 2015 nyarán találkoztak, amikor közösen dolgoztak egy parfüm reklámfilmjében. Kylie számos csalódás után, mindig óvatosan nyilatkozott a jövőről, és még óvatosabban tervezgette. Azonban Joshua meghódította a szívét, és elnyerte az énekesnő bizalmát. Az eljegyzésre sem kellett sokat várni. Bár a The Sun beszámolója szerint a 29 éves férfi és párja rengeteget vitázott az elmúlt hetekben, Kylie szentül hitte, hogy kapcsolatuk csak hullámvölgybe került, és házasság lesz a vége.

Ezzel a spanyol szépséggel csalta meg vőlegénye Kylie Minouge-t

Kylie Minogue a napokban egy tévéinterjúban beszélt az esküvői tervekről, arról, hogy a családja imádja a párját, és milyen romantikus volt az eljegyzésük. Határozottan úgy gondolom, hogy a Kylie Sasse egy kiváló név. Boldog vagyok, amikor meghallom a jövendő nevemet… Azt nem akarom, hogy ő legyen »Mr. Minogue«. Nagyon erős személyiség” – beszélt kapcsolatukról Kylie az interjúban.

Ezzel a spanyol szépséggel csalta meg vőlegénye Kylie Minouge-t

Néhány nappal az interjú után azonban Kylie kidobta Joshuát. A férfi  a saját bevallása szerint  a spanyol Marta Milans színésznővel csalta meg az énekesnőt.

Ezzel a spanyol szépséggel csalta meg vőlegénye Kylie Minouge-t

Kylie teljesen összetört, vigasztalhatatlan” – idézi az énekesnő barátainak szavait a The Sun.

A 34 éves Marta hét nyelven beszél, Madridban él, és 2016-ban találkozott a férfival egy kanadai forgatáson.

Happy Friday people ! Blessed and grateful to be able to follow my dream.. #ilovemyjob

Marta Martita M (@martamilans) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top