Sztárok

Találd ki, hol rendezett jelenetet Berki Krisztián

Ha egy pillanatra is komolyan vennénk Hódi Pamela és Berki Krisztián veszekedését, akkor azonnal elküldenénk őket párterápiára. A lényeg, hogy a történet szerint Berki jelenetet rendezett, de Hódi sem maradt néma.

Igazából teljesen mindegy, hogy ez a beszélgetés, csak az Édes élet egyik jól megkomponált része volt, vagy – és ez a nagyobb gáz – spontán, Berki Krisztián és Hódi Pamela szívéből törtek fel ezek a szavak. Tanuljuk meg együtt egy életre:

Nem beszélünk így egymással.

Sem a forgatókönyv szerint, sem a valóságban.

Nézzük mi történt? Hódi Pamela elment táncleckéket venni az esküvőre. Berki pedig megleste, majd ilyen szép szavakat intézett hozzá:

“Hogy találtad ezt ki magadnak? Ne mosolyogjál?! Félig ki van engedve a hajad! Velem topisan mászkálsz, most meg magassarkúban vagy? Mi az, hogy nekem nem számolsz be arról, hogy mikor, mit csinálsz?”

Találd ki, hol rendezett jelenetet Berki Krisztián

Hódi Pamela pedig, roppant bölcs módon, így reagált a helyzetre “Ne szájaljál az én órámon. Húzzál innen kifelé!… Annyira ciki ez a szituáció. Itt vagyok egy órán, erre bejön az emberem. Elkezd üvöltözni és kikelni magából… Mi szükség van erre?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top