Sztárok

Aleska derekát mintha photoshopolták volna

Nem vitás, hogy Aleska edzett nő, aki az átlagnál jóval többet tesz az alakjáért. Ennek ellenére egy pillanatra rácsodálkoztunk a legfrissebb fotójára.

Mert ez a látvány nem semmi! Aleska, vagy ha nem az egykori művésznevén emlegetjük, akkor Sáfrány Emese, légtornászként egyre nagyobb elismerésre tesz szert, a közösségi oldalán pedig jól dokumentálta azt is, mire hajlandó a sikerért. Edz, gyakorlatilag éjjel-nappal, és ugye nem is hiába. Sáfrány Emese a második lett a légtornász-világbajnokságon, de ez nem jelenti, hogy november óta lazítana. 

Most is éppen egy edzés előtt készítette magáról ezt a képet: 

Jöhet egy kis #gymtime :)) #imadoksportolni #workout #fitnessgirl #alegjobbhelyen @oxygenwellnessfay

Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

A dereka olyan vékonynak tűnik, mintha retusálták volna. Biztosan számít a fény, a beállítás is, de lássuk be, ha leutánoznánk ezt a beállást, akkor sem valószínű, hogy ilyen eredményt kapnánk. 

Itt még tényleg azt gondoltuk, hogy Photoshop  az egész.

••• Február 25.-én Balance -egyensúly fejlesztő workshop!••• “Hozd magas egyensúlyba a balance workshopon!” A 90 perces workshopon egyensúlyozunk kézen, lábon, talajon, balance-áló eszközökön. Mindenféle stabilizáló gyakorlatot végzünk, amelyek erősítik a belső izomzatot és a mobilizálásban, egyensúlyérzék fejlesztésében segít. Az órát funkcionális bemelegítéssel kezdjük, és utána a jelszó csak is a Balance! Egyensúlyérzék fejlesztés előnyei: A mindennapi életben is fontos lehet az egyensúlyérzék, ugyan is megelőzheti az eséseket és ficamokat, segíthet abban, hogy nagyobb legyen a stabilitásunk. Az egyensúlyt fejlesztő gyakorlatok elvégzése ezen kívül segíti az izmok erősítését és tonizálását, és a “reagálási képesség” javítását. További előnye, hogy az egyensúlyérzék fejlesztése növeli a koncentrációs képesség hatásfokát is. Info, jelentkezés: www.aleskaaerial.com

Sáfrány Emese aka Aleska???? (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top