Sztárok

Gundel Takács Gábor felmondott a köztévénél

Gundel Takács Gábor tíz év után váratlanul felmondott a köztévénél, ahol sportműsorokat és vetélkedőt is vezetett. A legendás tévés már a felmondási idejét tölti.

Gundel Takács Gábor két héttel ezelőtt úgy döntött: felmond. Az okokat nem tudni, de köze lehet ahhoz, hogy  tavaly év végén váratlanul lecserélték körülötte a Maradj talpon! majdnem teljes stábját. “Biztosan nem azért megy el, mert kapott egy jobb ajánlatot. Gábor egyenes, gerinces ember. A lojalitása megkérdőjelezhetetlen, de ha eljön a pillanat, akkor megy. Higgadt, nem dönt elhamarkodottan. Ment eddig is, ha úgy érezte, már nem jó ott lenni, ha túl sok lett a megalkuvás. A felmondását szakmai okok miatt adta be, és valószínűleg soha nem fog ennél többet mondani. Az nem az ő stílusa” – mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő személy.

A lap kereste a nemrég megoperált Gundel Takács Gábort is, de nem érték el. A tévés felmondási ideje február közepén jár le, addig még az MTVA-nál dolgozik, forgatja a Maradj talpon!-t.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top