nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

A műsorvezető hamarosan életet ad első gyerekének, a várandósságot mégsem valami habos-babos leányálomnak írja le. Sipos Lillának most is fontos, hogy nőiesnek és magabiztosnak érezze magát.
NLCafé
f Ajánlom

A tévénél töltött évek során Sipos Lilla végigjárta a ranglétrát: eleinte riporter volt, majd szerkesztett magazinműsorokat, promóciós anyagokat, és egy ideje már műsorvezetőként is bizonyíthat a Sport24 műsorában. Az elmúlt hónapokban azonban meg kellett tanulnia, hogyan szorítsa háttérbe a munkát.

Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

“Június 20-án még szexi fotózáson voltam a párommal, egy nappal később pedig már küldtem neki az ultrahangfelvételt, hogy kisbabánk lesz” – kezdte a Sipos Lilla, aki akkor fél éve volt együtt a párjával, és váratlanul érte ez a helyzet, noha kezdetektől tudta, hogy ez a kapcsolata más lesz. 

“Amikor kiderült, hogy babát várok, a döbbenet után mindkettőnk arcán mosoly jelent meg. Néztük egymást, kémleltük a másik arcát, hogy vajon mire gondol, de mindketten mosolyogtunk. Megölelt, és azt kérdezte, hogy te akkor most szülsz nekem egy babát?”

Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

Lilla úgy fogalmaz, hogy sosem volt igazi ősanya típus, mindig idegenkedve gondolt arra, hogy egyszer gyereke lesz.  “Pedig ez a piciny élet engem választott édesanyjának, így helyt kell állnom és bírnom a kemény kiképzést. Mert számomra sajnos ez elég kellemetlenül zajlott. Három hónapon keresztül masszív hányás volt a mindennapi program. Mínusz 4 kilóval indultam. És persze mondanom sem kell az élet nem állt meg, dolgozni mentem, ha volt erőm, ha nem.”

A műsorvezetőt nyugtatták, hogy a második trimeszter jobb lesz, és akkor kicsit hízott is, erőre is kapott, sokat tudott dolgozni, és most visszagondolva, azt tartja az elmúlt 8 hónap csúcspontjának. Az egykor versenytáncosra szépen lassan csúsztak fel a kilók. “A kilencedik hónapban 68-nál járok. Szépen lassan csúsztak fel a kilók. Először a hátam jelzett, majd a lábaim, a derekam, hogy ez nekik kicsit megterhelő. Az az igazság, hogy a testem nem hízott sokat, csak a hasam nőtt. Ettől függetlenül a testem teljesen átalakult, így a tükör nem lett a barátom.”

A hatodik hónaptól kezdett látszani a pocakja, és képernyősként voltak kétségei, hogyan éli majd meg mindezt, és meddig tud dolgozni, aztán hogyan lesz a visszatérés. “Utána azért ostoroztam magam, hogy már most ezen kattogok, ahelyett, hogy a babaruhákat rendezgetném. De ennek is eljött az ideje…”

3 Fotó megtekintése

Sipos Lilla pocakos fotók

És ha visszagondolok erre az egész időszakra,rá kell jönnöm miért is lehetek igazán hálás. Ezt az egész időszakot végig aktívan élhettem meg, kórházi befekvés és komplikációk nélkül és a párom csodás társam volt az egész időszakban. Egy ilyen friss kapcsolatot könnyen szétmarhatott volna ennyi új és nem tervezett dolog, de minket pont ellenkezőleg…még közelebb hozott egymáshoz minden egyes nap.
Még több +
Úgy érzem nem lesz könnyű megszoknom a nagy változást, de a párom és a családom ott lesz mellettem, és segítenek az átállásban. De aki a legnagyobb segítségemre lesz mindebben, az a kisfiam…(milyen érdekes ezt kimondani). Aki segít felnőnöm a feladathoz és partner lesz a mi közös munkánkban, aki megtanít odafigyelni az igazán fontos dolgokra és az élet legértékesebb pillanataira.
Még több +
Érzem, megváltozik minden, most egy ideig teljesen más életet fogok élni, mint amihez tévésként hozzászoktam az elmúlt 11 évben. A pörgést, a sok embert, a sok szervezést, az estig tartó forgatásokat, a naprakészséget felváltja a kevés alvás, a teljes odaadás, az óvás, a féltés, az etetés, a ringatás, a csendes órák, a hangos sírások váltakozása.
Még több +

 

Megosztás Facebookon