Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A műsorvezető hamarosan életet ad első gyerekének, a várandósságot mégsem valami habos-babos leányálomnak írja le. Sipos Lillának most is fontos, hogy nőiesnek és magabiztosnak érezze magát.
2017. 02. 01. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A tévénél töltött évek során Sipos Lilla végigjárta a ranglétrát: eleinte riporter volt, majd szerkesztett magazinműsorokat, promóciós anyagokat, és egy ideje már műsorvezetőként is bizonyíthat a Sport24 műsorában. Az elmúlt hónapokban azonban meg kellett tanulnia, hogyan szorítsa háttérbe a munkát.

Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

„Június 20-án még szexi fotózáson voltam a párommal, egy nappal később pedig már küldtem neki az ultrahangfelvételt, hogy kisbabánk lesz” – kezdte a Sipos Lilla, aki akkor fél éve volt együtt a párjával, és váratlanul érte ez a helyzet, noha kezdetektől tudta, hogy ez a kapcsolata más lesz. 

„Amikor kiderült, hogy babát várok, a döbbenet után mindkettőnk arcán mosoly jelent meg. Néztük egymást, kémleltük a másik arcát, hogy vajon mire gondol, de mindketten mosolyogtunk. Megölelt, és azt kérdezte, hogy te akkor most szülsz nekem egy babát?”

Szexi képek a várandós Sipos Lilláról

Lilla úgy fogalmaz, hogy sosem volt igazi ősanya típus, mindig idegenkedve gondolt arra, hogy egyszer gyereke lesz.  „Pedig ez a piciny élet engem választott édesanyjának, így helyt kell állnom és bírnom a kemény kiképzést. Mert számomra sajnos ez elég kellemetlenül zajlott. Három hónapon keresztül masszív hányás volt a mindennapi program. Mínusz 4 kilóval indultam. És persze mondanom sem kell az élet nem állt meg, dolgozni mentem, ha volt erőm, ha nem.”

A műsorvezetőt nyugtatták, hogy a második trimeszter jobb lesz, és akkor kicsit hízott is, erőre is kapott, sokat tudott dolgozni, és most visszagondolva, azt tartja az elmúlt 8 hónap csúcspontjának. Az egykor versenytáncosra szépen lassan csúsztak fel a kilók. „A kilencedik hónapban 68-nál járok. Szépen lassan csúsztak fel a kilók. Először a hátam jelzett, majd a lábaim, a derekam, hogy ez nekik kicsit megterhelő. Az az igazság, hogy a testem nem hízott sokat, csak a hasam nőtt. Ettől függetlenül a testem teljesen átalakult, így a tükör nem lett a barátom.”

A hatodik hónaptól kezdett látszani a pocakja, és képernyősként voltak kétségei, hogyan éli majd meg mindezt, és meddig tud dolgozni, aztán hogyan lesz a visszatérés. „Utána azért ostoroztam magam, hogy már most ezen kattogok, ahelyett, hogy a babaruhákat rendezgetném. De ennek is eljött az ideje…”

     

    Címkék: Sipos Lilla
    Olvass tovább

    Hozzászólások  ( 0 )
    blog comments powered by Disqus