Sztárok

Beyoncé ikreket vár

Beyoncé Knowles másodszor is gyereket vár. A világhírű énekesnő gömbölyödő pocakjáról készült fotóval jelentette be, hogy bővül a családjuk. Ráadásul azt is elárulta, hogy ikrei lesznek!

Beyoncé szerda este tette közzé Instagramján a bejelentést arról, hogy ismét kismamai örömök elé néz. A 35 éves Beyoncé Knowles Jay-Z-vel él együtt. Házasságuk 2016-ban hullámvölgybe került, amikor kiderült, hogy Jay-Z többször is megcsalta nejét. Az egyik hölgy Rachel Roy divattervező volt, akiről Beyoncé még dalt is írt. De több lap írt arról is, hogy a zenész Rihannával is megcsalta feleségét. Most azonban nem megcsalásról és dalokban való üzengetéstől hangos az internet, hanem attól a hírtől, hogy Beyoncé kisbabát vár.

Beyoncé Instagramján

a következő bejegyzés olvasható: “Szeretnénk veletek megosztani szeretetünket és boldogságunkat. Második alkalommal kerültünk áldott állapotba. Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy családunk két babával bővülhet – és köszönjük a jókívánságokat. Carterék”

A most ötéves Blue Ivy tehát egyszerre két kistesónak is örülhet majd.

 Még több Beyoncé az NLCafén:

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top