Sztárok

Sváby András régi TV2-műsorral robbant az új csatornánál

Tíz év után visszatér Sváby András, aki egykor a TV2 meghatározó arca volt, és most néhány régi televízióssal együtt ő is leszerződött az ATV-hez. A műsoráról ellentmondó hírek jelentek meg.

Nagy durranás és ugyanilyan nagy kockázat is egy régi tévést visszacsábítani a képernyőre, úgy tűnik, hogy az ATV vállalja a rizikót.

Olyannyira, hogy a Bors információi szerint több ismert tévést szerződtetett, köztük Sváby Andrást, aki reggeli műsort vezet majd. Az NLCafe értesülése szerint azonban vasárnap este láthatjuk majd Svábyt egy Napló-szerű műsorban. 

Annak idején, 1997-ben a TV2 alapítójaként ezzel a műsorral vált országszerte ismertté, és a Napló első tíz évének sikere is az ő nevéhez fűződik. 2007-ben kirúgták a TV2-től, és azóta Sváby a saját vállalkozásaiban dolgozik, de korábban is elmondta: hiányzik neki a tévézés. 

“Hiányzik, mert ez a szakmám, de elvonási tüneteim nincsenek. Nem az hiányzik, hogy képernyőn legyek, hanem a közeg, a hasonló érdeklődésű emberek, a szerkesztőségi lét. De nehéz nekem olyat mondani, ami tűzbe hozna” – nyilatkozta a Borsnak korábban. Úgy tűnik, az ATV mégis tudott olyat mondani, és bár Sváby maga még nem szólalt meg az ügyben, a közösségi oldalán többen gratuláltak neki az ATV-s műsorához. 

Sváby András régi TV2 műsorral robbant az új csatornánál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top