Sztárok

Vagyonosodási vizsgálatot indítottak Lagzi Lajcsi ellen

Lagzi Lajcsi kálváriája nem akar véget érni, amint vége van egy perének máris kezdődik egy másik. Most vagyonosodási vizsgálat indult ellene. Így reagált:

Lagzi Lajcsinak jelenleg több bírósági ügye is van. A büntetőper, ami üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt folyik ellene. Emellett a leégett magtára kapcsán is bajba került, mivel a biztosítója nem volt hajlandó kifizetni, ez az ügy lezárult, de most vagyonosodási vizsgálat indult a zenész ellen.

“Nem ez lesz az első vagyonosodási vizsgálatom, állok elébe! Minden egyes forintommal el tudok számolni, csinálják csak!” – reagált Lagzi Lajcsi, aki szerint tönkre akarják őt tenni. “Komolyan azt gondolom, hogy egy csapat azon dolgozik, hol találhat rajtam fogást. Ha véget ér egy perem, azonnal kibukik egy másik, mint a gomba a földből. De nem baj, állom a sarat. Végigcsinálom, nem bo­londulok be­le! Hiszek benne, ha egyszer végre eljut az ügy egy olyan szakaszba, hogy bemutathatom a bizonyítékaimat, mindenki meglátja majd, mennyi eljárási hiba, hazugság van az iratokban” – mondta a Borsnak. 

Vagyonosodási vizsgálatot indítottak Lagzi Lajcsi ellen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top