Sztárok

Új műsoráról beszélt Jakupcsek Gabriella

Az Egymás szemében távol áll a talkshow műfajától, kerüli a kiélezett, felhergelt konfliktusokat. Valódi emberi problémákra fókuszál, amelyeket természetes közegükből kiemelve, mesterséges körülmények közé helyez.

A TV2 közleményében megjegyzi az adásról: a hangsúly az érzelmekre és a bonyodalmak lehetséges megoldására koncentrálódik. Jakupcsek Gabriella a végső megoldás reményében próbálja átvezetni a párosokat a problémán, feloldva az évek óta húzódó nehézségeket. A műsorvezetőt hosszú hónapok óta először láthatják a nézők a képernyőn, most egy olyan műfajban tér vissza, amelyet igazán testhezállónak érez.

Merőben más műfaj, mint amiket eddig megszokhattak a nézők. A fő emóciója, hogy olyan embereket hozunk össze egymással, akik nem fizikailag, hanem lelkileg szakadtak el egymástól. Műsorvezetőként én leszek az, aki megpróbálja beindítani a békülés folyamatát. Nagyon izgalmasnak találom a feladatot, és inspirál, hogy a műsor által civilek életébe láthatok bele. Vájkálás, harc és látványos kiteregetés nélkül, sok őszinte pillanattal” – mondta a műsor kapcsán Jakupcsek Gabriella.

“Sokan szakadnak el számukra fontos emberektől, én az a típus vagyok, aki igyekszik megtalálni a visszautat. Ezt az attitűdöt igyekszem belevinni majd a műsorba is. Nem tudom ezeket a felgyülemlett érzelmeket magamban hurcolni, ezért mindig teszek egy kísérletet arra, hogy normalizálódjon a viszonyom a másik féllel” – tette hozzá Jakupcsek.

Új műsoráról beszélt Jakupcsek Gabriella

A szereplők mindennapi emberek, akikkel könnyen azonosulhatnak a nézők. A két fél békítése egy stúdióban indul, ahol néma perceket tölthetnek egymással szemben ülve. A csend erejével, a haragot megelőzve, a letisztult érzések törnek felszínre, az idő során felgyülemlett, hamis düh helyett. Ekkor arcuk, testbeszédük, könnyeik mindenről árulkodnak. A néma felvezetőt követően a szereplők a műsorvezető segítségével egy másik szobában beszélnek érzéseikről, a helyzet lehetséges megoldásáról, majd újra a két székben foglalnak helyet, és próbálják rendezni az ellentéteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top