Sztárok

Szavazz: melyik külföldi celebnek a legalacsonyabb az IQ-ja?

A Japánt Afrikába helyező Britney Spearsnek? Vagy Paris Hiltonnak, akinek Nyugat-Afrika az egyik kedvenc országa? Netán a tonhalat csirkének gondoló Jessica Simpsonnak? Erős a mezőny, határozott döntésekre van szükség.

Justin Bieber elképesztő hülyeségeket képes beszélni. Snooki a Jersey Shore sztárja volt, a trash reality keresztanyjaként mondhatni törzskönyvezett IQ-betyár.

Paris Hiltonnak a mai napig az a legnagyobb teljesítménye, hogy néha elfelejt felöltözni, de még arra sem volt képes, hogy a hírneve miatt híres tenyérbemászó celebként rivaldafényben maradjon, mert jött a Gutenberg-galaxishoz maximum hashtagekkel kötődő Kim Kardashian a pucér szelfijeivel, és már miatta őrjöng a nép. Kanye West, Chris Brown, Britney Spears, Jessica Simpson – a sor még bőven folytatható, a celebes fiókban ugyanis elég sok az életlen kés manapság. Na de melyikük a legtompább? Döntsd el te: mi összeszedtük a legerősebb versenyzőket és a legokosabb megnyilvánulásaikat, neked már csak választanod kell közülük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top