Sztárok

Évek óta titkolja: Kassai Viktor szerelme Kulcsár Katalin

Az Év Sportolója Gálán együtt érkeztek, de ez még senkinek nem szúrt szemet. Kulcsár Katalin és Kassai Viktor óvatos ölelései, szerelmes pillantásai azonban már egyértelművé tették: ők ketten összetartoznak.

A világ legjobb játékvezetőjének választották Kulcsár Katalint 2016-ban, ezért joggal lehet büszke a párjára Kassai Viktor, mégsem dicsekszik vele.

Csak kevesen tudtak eddig arról, hogy a világ egyik legjobb focibírója éppen a kolléganőjébe szerelmes. Ráadásul, évek óta tart a kapcsolatuk, együtt is élnek, mégsem vállalták egymást a világ előtt. A Story magazinból kiderül, hogy a szakmán belül ez nem volt soha titok, egyszerűen nem akarták nagydobra verni a szerelmüket. 

Élik az átlagos párok hétköznapi életét, otthon azonban nem a Barátok köztöt vagy az Izaura Tévét nézik, hanem meccsszituációkat, kérdéses bírói döntéseket elemeznek. A magazinban most megjelentek a kapcsolatukról néhány más részlet is, többek között a megismerkedésük története. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top