Sztárok

Istenes Bence: Vitatkozunk a költözés miatt

Az elkövetkező év sok változást hoz Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatába. Mindketten készülnek az új életre Németországban, amely áldozatokkal és lemondással is jár, amellett, hogy számtalan lehetőséget tartogat számukra.

Bár az elmúlt időszakban akadtak olyanok, akik kételkedtek, hogy végül Istenes Bence és Csobot Adél meglépik a költözést, de most a BEST magazinnak a pár megerősítette: tényleg Németországban képzelik el a jövőt. 

Sokaknak érthetetlen, hogy két híresség, akinek idehaza mindene megvan: karrier, anyagi biztonság, szép családi élet, szerető közeg, miért hagyja mindezt hátra, és költözik külföldre, ahol talán mindent elölről kell kezdeni. Adél és Bence most erre is választ adtak. 

“Nem volt könnyű döntés, hogy elköltözünk, sőt részemről ez elég nagy áldozat, de hangsúlyozom, hogy pozitív áldozat, amit szívesen meghoztam a páromért, akit szeretek, akiben hiszek, és akinek jót akarok! Hiszek a közös jövőnkben, hiszek abban, hogy jó dolgok várnak ránk!”

Ahogy a magazinnak az elmúlt hónapok nehézségeiről beszéltek, Istenes Bence azt sem titkolta, voltak és lesznek is vitáik a kiköltözés miatt, de hogy erre hogyan készülnek, milyen terveik vannak, és hogy Csobot Adél karrierjével mi lesz, az a BEST legfrissebb számából kiderül.

Istenes Bence és Csobot Adél: vitatkozunk a költözés miatt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top