Sztárok

Világhírű énekes lép fel a Story-gálán – a brit popdíva, Sophie Ellis-Bextor már készül

Két éve Conchita Wurst, tavaly pedig a francia zenei élet üdvöskéje, Zaz volt a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gála sztárfellépője. Idén is egy világhírű előadót sikerült megnyerni: a brit popdíva, Sophie Ellis-Bextor produkciójával hangolódhatnak a hajnalig tartó bulira a sztárok.

Ahogy az már korábban kiderült, február 11-én, a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gála házigazdái Várkonyi Andrea, valamint Fördős Zé. A vendégek a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is egy igazi világhírességgel, Sophie Ellis-Bextorral hangolódhatnak az estére.

Világhírű énekes lép fel a Story-gálán - a brit popdíva, Sophie Ellis-Bextor már készül

Hogy Sophie mely slágereivel szórakoztatja majd az egybegyűlteket, az a fellépés kezdetéig mindenképp meglepetés marad.

A koncertet követő díszvacsorán a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar gondoskodik a megfelelő hangulatról, majd DJ Radnai csalogatja a parkettre a táncos lábú vendégeket, a bárban pedig idén is Nyári Károly játszik zongorán.

“Nagyon várjuk az estét, ugyanis egyikünk sem járt még a Story Gálán. Egyórás koncerttel készülünk az eseményre: a tőlünk megszokott pörgős rock and roll slágerekkel Nova Kultúr Zenekar-os pozitív életérzést szeretnénk közvetíteni a vendégeknek. Reméljük, hogy táncos lábú lesz a publikum, és senki sem lesz rest felpattanni rockizni!” – nyilatkozta Marót Viki, aki azt is elárulta, hogy ezekben a hónapokban két fellépés között a legújabb, saját dalokból álló anyagukat készítik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top