Sztárok

Titokban szakított férjével Scarlett Johansson

Lekerült a karikagyűrű Scarlett Johansson ujjáról. A hírek szerint a 32 éves színésznő már tavaly nyáron elköltözött férjétől, ám eddig nem akarta nyilvánosságra hozni a szakítást.

Scarlett Johansson karikagyűrűje nélkül jelent meg a Women’s March rendezvényen Washingtonban. “Ez már várható volt. Romain és Scarlett már hónapok óta nincsenek együtt” – mondta a férj egyik barátja a People magazinnak.

A színésznő és Romain Dauriac 2012 októberétől randiztak, majd egy évvel később az újságíró férfi eljegyezte a színésznőt. 2014-ben Scarlett Johansson titkos esküvőn mondta ki az igent szerelmének, nem sokkal később pedig megszületett lányuk, Rose Dorothy. “Imádom, hogy Romain okos, szenvedélyes férfi. A tenyerén hordoz, igazi úriember” – nyilatkozta akkor a színésznő.

Titokban szakított férjével Scarlett Johansson

Bár ők ketten már nincsenek együtt, nemcsak közös gyermekük, hanem üzletük is összeköti őket. Romain és Scarlett ugyanis közös tulajdonosai a Yummy Pop pattogatott kukorica márkának. Az utolsó közös fotó decemberben készült róluk, a márka párizsi üzletének megnyitóján.

Titokban szakított férjével Scarlett Johansson

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top