Sztárok

Kelemen Anna felvállalja a pornót

Megnéztük, hogy egyáltalán letagadhatná-e, de azért az erős lenne, mivel Kelemen Annával kapcsolatban mégis több szexualitás kering a neten, mint művészeti tanulmány. Miközben a pornó sokak szerint művészet.

Kelemen Annát egy nyuszilányválasztón ismerte meg az ország, aztán szerepelt a viszonylag hamar megdőlt Buzera című TV2 produkcióban. Később írt róla egy könyvet Havas Henrik (mármint lehet, hogy róla, mert ezt nem mondták ki tisztán), és szerepelt pár felnőttfilmben is. A Várkonyi Andrea vezette Micsoda nők! e heti adásában szóba került a piszkos múlt, és felmerült az az idegtépő kérdés, hogy az éppen gyerekre vágyó Kelemen Anna mit kezd életének ezzel a sötét foltjával. Eláruljuk: vállalja a pornót, nem tagadja.

Na persze nem is nagyon tagadhatná, mert ha beütjük a nevét a Google keresőbe, akkor ilyen találatok jönnek elő. 

Valahol elbújt egy Facebook oldal
Valahol elbújt egy Facebook-oldal

Nézzük meg, mi van, a ha a neve mögé csak egy “sz” betűt ütünk? Vajon kiadja, hogy “kelemen anna szex”? Nem adja ki: 

Kelemen Anna bevállalja a pornót

És ha egy “p” betűt? Megjelenik a neve mögött, hogy pornó? Nem jelenik meg. 

Kelemen Anna bevállalja a pornót

Kelemen Anna nevére kicsivel több mint félmillió találatot szór ki a Google, akinek kénye-kedve, nyálazza át, hogy a kereső hova sorolja az első, nem a szex témakörében rezgő linket. Nem kell sokat lapozni, a pornót idővel a mellműtét váltja, és előkerül pár műsor, illetve villantás is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top