Sztárok

Pazar régi képek a ma 74 éves Esztergályos Cecíliáról

Mindig energikus és jókedvű! A színésznő a 74. születésnapját ünnepli ma, de ahogy fogalmazott: nyugodtan mondhatná magát 44-nek is. Elnézve Esztergályos Cecília régi képeit, tényleg nem sokat változott.

Na jó, nyilván nem a gyerekkori képeiről beszélünk, de Esztergályos Cecília szerint az optimizmusa az, ami őt fiatalon tartja, és a humora, ami segített megőrizni a gyermeki lendületét. 

“Elhatároztam, hogy elég volt, hogy mindig fölfelé számolunk, most elkezdjük a negyvennégytől. Miért, lehetnék annyi, nem?” – kérdezte a színésznő ma reggel a Mokkában, amikor a felköszöntötték őt a 74. születésnapján. 

Ez a fotó például néhány hónapja készült róla:

fotó: Nagy Zoltán
fotó: Nagy Zoltán

Ma is ugyanolyan energikus, mint amikor a Família Kft sorozatban szerepelt, éppen ugyanaz a lendület jellemző rá, mint Szép Károlyné Ágicaként magyarázott, tett-vett. 

Ahogy ő maga is megjegyezte, legfeljebb azért számítanak neki az évek, mert minél korosabb, annál valószínűbb, hogy felterjesztik valamilyen díjra. “Igényelném is, hogy mondják a koromat, mert ez a kitüntetéseknél számít. Azt mondják: jé, már ennyi idős, hát akkor adjuk oda neki” – viccelődött a Mokkában a születésnapos Esztergályos Cecília.

A régi képeken is látszik rajta, milyen életvidám:

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top