Sztárok

Pintér Tibor: szerelmes vagyok a férfi kollégáimba

A szakításáról kérdezték Pintér Tibort ma reggel, amikor a színész igyekezett kedvesen elmondani, mi is volt a probléma, miért mentek szét Ács Beával. Ahogy Pintér fogalmazott: egy másik nagy szerelem miatt.

Az elmúlt egy évben többször is elmondta Pintér Tibor, hogy neki most a munkája a legfontosabb, nem keres új párkapcsolatot, de aztán jött Ács Beatrix. Kettőjük kapcsolatának legemlékezetesebb része talán az a balhé, ami Pintér barátnője és Sarka Kata között zajlott, aztán még beszéltek a meghitt karácsonyozásról, néhány héttel később véget ért a két színész kapcsolata.

Szóval az események gyorsan zajlottak, és ahogy Demcsák Zsuzsa megjegyezte a Mokkában: őt amúgy nem lepte meg a pár szakítása. Szerinte érezni lehetett rajtuk, hogy nem tartoznak össze. 

Pintér Tibor: szerelmes vagyok a férfi kollégáimba

Aztán a beszélgetésből kiderült: 

Ahogy  színész megjegyezte, szerinte a férfiagyra nincs jó hatással a szerelem.

“Valahányszor szerelmes voltam, a hivatástudatom jóval alább hagyott… Nekem most tényleg arra kell koncentrálnom, hogy ezt a csodálatos lovas színházat, amivel azt gondolom, hogy valóban nagy értéket képviselhetünk, ezt itt Budapesten is bevezessem. Én tényleg a lovaimba vagyok szerelmes. Hülyén hangzik, de komolyan. És a színész kollégáimba, és még a férfi színész kollégáimba is szerelmes vagyok. Annyira egyben látom őket a gyönyörű karácsonyfám tündöklő díszeiként.”

Pintér Tibor: szerelmes vagyok a férfi kollégáimba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top