Sztárok

Péterfi Judit műsora nem folytatódik, új csatornát keres

Péterfi Judit a saját közösségi oldalán jelentette be, hogy nem folytatódik a Magánszféra című műsora, bár azt egyelőre nem tudni, hogy sikerül-e másik csatornához szerződnie.

Pétefi Judit ma közölte a döntését, és hangsúlyozta: a műsor az ő tulajdona, és nélküle nem folytatódhat. 

Az ATV a fent leírtakhoz hozzátett néhány gondolatot.  Állítják, hogy Péterfi dupláját kérte annak, amit eddig kapott, és ezt a tévé nem tudta vállalni, úgy meg pláne nem, hogy cserébe a műsor nem lett volna szebb vagy nagyobb, szóval szerintük semmi nem indokolta a dupla költséget. Tettek egy olyan ajánlatot, ami szerintük tisztességes, és ami belefér az első negyedéves, már elfogadott költségvetésbe is, de ezt Péterfi azzal utasította el, hogy van két ajánlata, és ha nem fizetik ki, amit kér, akkor elmegy – olvasható a commetblogon.

Péterfi Judit a főiskolai tanulmányait nemzetközi kapcsolatok szakon végezte. A Komlósi Oktatási Stúdióban tanult, majd a Nap-keltében gyakornokoskodott, később  a müncheni központú Zolcer TV-nél volt riporter. Ezután az RTL különböző műsorain dolgozott 13 éven át, majd hírműsort vezetett egy másik csatornánál. Kipróbálta magát a nyomtatott sajtónál is, legutóbb pedig az ATV-n volt saját műsora. 

Fotó: Facebook/Péterfi Judit
Fotó: Facebook/Péterfi Judit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top