Sztárok

Lagzi Lajcsi genetikai okok miatt kapott lánynevet a születése után

A mulatóspápa meglepő titkot árult el gyerekkoráról, a lányos vonalról eddig sosem beszélt. Lagzi Lajcsi a tőle megszokott őszinteséggel vall a múlt történéseiről.

Kipp, kopp, helló, helló, szervusz Tamás, szervusz Lajos, jazzpuszi.  

Lagzi Lajcsit randán kicsúfolták

Lagzi Lajcsi nem az a típusú férfi, aki ne adna a külsejére, a sramli hazai helytartója most Zsidró Tamás mesterfodrász műhelyébe ment, hogy rendbe tegye az elvisi vonalakat. A belépő után Lajcsi elmagyarázta Dobó Kata fiújának, hogy mit szeretne, Zsidró pedig megdicsérte a tincseit, és értetlenül állt ott, hogy Lajcsi minek akar vágatni, mire a zenész emelte a tétet. “Meg eszembe jutott, hogy mi lenne, ha vörösre lennék festve – mondta. – Mikor megszülettem, vörös volt a hajam, és úgy neveztek, hogy PI-ROS-KA… Amikor a szakállam először kinőtt, az is vörös volt.” Zsidró biztosította Lajcsit, hogy az a vörös már nem tér vissza, mert Lajcsi érett, aztán megállapodtak, hogy a festést inkább elhagyják.

A jelenet az Édes Életben volt látható. 

SZAVAZZ!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top