Sztárok

Harry herceg családi botrány miatt fújta le az esküvőjét

Harry herceg a hírek szerint lefújta az esküvőjét Meghan Markle amerikai színésznővel. Tette pedig ezt azért, mert a nő családjának botránya kiverte a biztosítékot Károly hercegnél.

Legalábbis ezt állítja egy terjedelmes cikkben a Radaronline. Néhány hete még a 32 éves Harry herceg Norvégiába utazott szerelmével, majd amikor hazatért, azonnal Károly herceg lakosztályába hívatták, ahová szigorúan egyedül kellett mennie. Az oldal informátora szerint Károly herceg közölte fiával, hogy azonnal szakítania kell a színésznővel, annak ellenére, hogy II. Erzsébet áldását adta erre a kapcsolatra. A trónörökös szerint fia választottja több okból sem lenne jó választás. “Közember, nem brit, egy színésznőcske” – írja a lap.

Károly herceg legfőbb érve mégis az volt, hogy január 12-én Meghan Markle testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták, miután részegen pisztolyt tartott egy nő fejéhez, és megfenyegette.

Harry herceg családi botrány miatt, lefújta az esküvőjét

“Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Károly nem támogatja ezt a házasságot, ahogyan Kamilla sem” – mondta a névtelen informátor, aki szerint hiába próbál távol maradni a botrányoktól Harry, azok mindig megtalálják a herceget. “Meghan Markle elvált nő, és egy másik férfival élt együtt, amikor megismerte a herceget. Károly ezt sem képes elfogadni, annak ellenére, hogy valószínűleg ő maga a modern brit monarchia leghíresebb félrelépője.”

“Károlynak nem számít, hogy Harry pucéran bulizott Las Vegasban, nem érdekli, hogy Katalinról félmeztelen lesifotók készültek, az sem bántja, hogy Kamilla is hasonló helyzetbe került egy Spanyolországi nyaraláson, az azonban elfogadhatatlan számára, hogy Meghan színésznőként számos, erotikus jelentet forgat, amiket aztán – a sorozat sikere miatt – milliók látnak világszerte” – hívja fel a figyelmet Károly kettős mércéjére a forrás.

Harry herceg családi botrány miatt, lefújta az esküvőjét

A legkegyetlenebb megnyilvánulása a lap szerint mégis talán Kamillának volt, aki szerint Meghan gettót csinál a palotából, ha Harry feleségül veszi. Ezen a ponton azért nehéz kibírni hangos röhögés nélkül ezt a történetet, hiszen a “névtelen informátorok” által kifecsegett titkokat minimum kettővel mindig el kell osztani.

Elveszi, vagy nem veszi Harry?

A lap szerint bár Harry az esküvő lehetőségét eltörölte, nem mond le Meghan szerelméről, mert túlságosan szereti a lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top