Sztárok

Eddig nem látott videó az ifjú Katalin hercegnéről

Eddig nem látott videókat közölt hétfőn délelőtt Katalin hercegnéről a brit Hello! magazin. A felvételeken a trónörökös neje és annak húga, Pippa Middleton látható, amint koszorúslányokként vesznek részt nagybátyjuk, Gary Goldsmith esküvőjén.

Katalin hercegné, vagyis lánykori nevén, Kate Middleton 9 éves volt, amikor a felvétel készült. Pippával együtt pasztellrózsaszín koszorúslányruhát viseltek az esküvőn, hajukat virágkoszorú díszítette. Hallani lehet azt is, ahogyan többször megszólítják a rokonok, de nem Kate-nek, hanem Katie-nek becézik. Az 1991-es videókon feltűnik fiútestvérük, James Middleton is, akire nagyon hasonlít György herceg.

A nagybácsi, Gary megszólalt a magazinnak, és így beszélt unokahúgáról: “Katie gyerekként is nagyon magabiztos, gondoskodó, őszinte és figyelmes lány volt. Most pont ennyire veszi komolyan a házasságát és a kötelességeit… Katie és Pippa nagyon közel állnak egymáshoz, ugyanakkor két teljesen különböző személyiségű emberről beszélünk. Katie mindenért nagyon keményen megdolgozott, és dolgozik a mai napig. Pippának azonban olyan, mintha minden nagyon könnyen érkezne az életébe” – mondta a két lány anyjának, Carole-nak a testvére.

Érdekes látni ezeket a felvételeket, főleg annak a fényében, hogy Pippa Middleton idén májusban megy majd férjhez, az esküvőjén pedig Katalin hercegné gyermekei is “szerephez jutnak”. György herceg viszi a gyűrűket, és Charlotte hercegnő szórja majd a virágokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top