Sztárok

Részletek Berki Krisztián és Hódi Pamela gigalagzijáról

Információáradat lepte el a Hálószobatitkok stúdióját, amikor Berki Krisztiánt és Hódi Pamelát az esküvőjükről kérdezték. Szabó Zsófi menyegzője ehhez képest smafu, pedig az sem volt piti.

Csinnadratta lesz? Túlnőttök az egyik exed esküvőjén, beszálltok-e ebbe a versenybe, vagy valami egészen szeretetteljes, csak rólatok szóló dolog lesz? – kérdezte Orosz Barbara (egykor: Barbi) műsorvezető Hódi Pamelától és Berki Krisztiántól a Hálószobatársak legutóbbi adásában. 

Ez nem erről szól” – válaszolta Hódi Pamela, ettől a ponttól kezdve pedig azt hihetnénk, hogy a menyasszony és a vőlegény csendben képzeli el a július elsejét (ekkor házasodnak össze), de csendről szó nincs. Pontokba szedjük Berki kijelentéseit. 

Az nekem a showbiznisz.

Ez legyen akár az ORSZÁG ESKÜVŐJE!

Orosz Barbara itt felhozza a Szabó Zsófi-párhuzamot (eszelős menet volt, amikor a szőkeség hozzáment Kis Zsolthoz), és megkérdezi Hódit, hogy mennyire vágyik olyan esküvőre, ami a körítésről is szól.

“Nem vágyom ilyenre annyira – mondja Hódi, és innentől kezdve minden érthetetlen, mert így folytatja: – Én arra vágyom, hogy az én barátaim, illetve a mi barátaink és a mi családtagjaink úgy menjenek haza, hogy »úristen, életünk legjobb esküvőjén voltunk«…

Berki Krisztián itt megint közölte, hogy ő az “ország esküvőjét” akarja.

Azt szeretném, hogy 15-20 fellépő legyen ezen az esküvőn. 

2-3 ezer ember simán beférhessen. 

Mindenki tudja majd élvezni, miközben ténylegesen rólunk fog szólni, és a Pameláról fog szólni. 

Akár megszakítjuk a Tények adását, amikor mi kimondjuk a boldogító igent. 

Egyéb összeférhetetlen részletek a videóban: 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top