Sztárok

Csúnya férje miatt cikizik a török színésznőt, Beren Saatot

Az egyik legszebb török színésznőnek tartják Beren Saatot, aki nap mint nap rengeteg bókot kap. Nem úgy a férje! A török énekes, Kenan Doğulu sokak szerint egy csúnya kis manóhoz hasonlít.

Egykor, amikor Kenan Doğulu tíz éve az Eurovízión Törökországot képviselte, még sok nő odavolt érte. Most viszont a 42 éves zenész közel sem ilyen népszerű a nők körében. 

Szóval, itt még rajongtak érte: 

Felesége, Beren Saat hivatalos oldalán az összes közös képhez csak olyan megjegyzések érkeznek, hogy ők az igazi Szépség és Szörnyeteg, hogy Kenen mennyire csúnya, bezzeg a színésznő milyen vonzó, vagy hogy az énekes olyan a csinos neje mellett, mint egy ronda kis manó. Itt egy példa: 

Love is enough ☺️????

Beren Saat (@berenn_saat) által közzétett fénykép,

A színésznő a világ sok országában népszerű, Latin-Amerikában legalább akkora sztár, mint a hazájában, amióta a Fatmagül című sorozatot vetítették ott is (nálunk mától látható a sorozat). Beren Saat esküvői képei ezért ott is megjelentek, a rajongók pedig csodálkoztak, mivel vehette le a lábáról a színésznőt a nála 10 évvel idősebb férfi.

Megnézem
Összes kép (1)

A közös képeiket elnézve, a Fatmagül és a Szultána sztárja sugárzik a boldogságtól, a rajongók megjegyzéseivel pedig inkább nem is törődik.  

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top