Sztárok

Életmentő műtéten esett át a Neoton Família frontembere

Végvári Ádám síelni indult, de óriási szerencséje volt, mert a felesége ragaszkodott hozzá, hogy előbb menjenek el orvoshoz. Ha elbagatellizálja a hasfájást, akár az életébe is kerülhetett volna.

Végvári Ádám éppen síelni készült, de fájt a hasa, és felesége unszolására még az indulás előtt nézette meg magát az orvossal, aki haladéktalanul a műtőbe parancsolta. Amennyiben ugyanis a vakbél perforál, az halálos is lehet. Már kedden fájdalmai voltak, de nem gondolta volna, hogy ebből komoly baj lehet.

“Izomlázra, gyomorrontásra gyanakodtam, ám ahogy telt az idő, egyre erősebb volt a fájdalom. Gondoltam, majd elmúlik. Nyugtatgattam a feleségemet, akinek megígértem, ha hazajövünk a síelésből, elmegyek orvoshoz, de Ildikó ragaszkodott hozzá, hogy előbb vizsgáltassam meg magam. Ennek köszönhetem az életem!” – mesélte a Blikknek Végvári Ádám, akit szerda éjjel vittek az Üllői úti 1. számú sürgősségi klinikára, ahol az ultrahang- és a CT-vizsgálat megállapította, azonnal meg kell műteni a vakbelét, hogy ne perforáljon.

Életmentő műtéten esett át a Neoton Família frontembere

“Az orvosok azt ígérték, ha minden jól megy, szombaton hazaengednek, ha nem, néhány napot még maradnom kell a kórházban” – mondta a zenész, aki abban is bízik, hogy a síelést is hamarosan be tudják pótolni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top