Sztárok

Fördős Zé és Várkonyi Andrea közös munkára készül

Most már biztos, hogy a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálán idén is biztosan ott lesz Várkonyi Andrea és Fördős Zé. A korábbi években díjazottként vonultak végig a vörös szőnyegen, ezúttal viszont házigazdaként szórakoztatják a vendégeket.

Hatalmas meglepetésként Várkonyi Andrea és Fördős Zé lesz a házigazdája a 18. Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálának, amit idén ismét a Corinthia Grand Hotelben tartanak. Várkonyi Andi 2012-ben megkapta a legjobb női műsorvezetőnek járó kitüntetést. Akkor nemcsak az elismeréssel, de gyönyörű ruhakölteményével is felhívta magára a figyelmet. Most saját stylistcsapattal készül:

“A stylistcsapatom már elkezdte kigondolni, hogy milyen ruha lenne számomra a legmegfelelőbb. Lassan 15 éve dolgozunk együtt a műsoraimban is, így abszolút megbízom az ízlésükben” – nyilatkozta Andi, aki megtisztelőnek tartja, hogy felkérték az est háziasszonyának. “Nagy örömmel fogadtam el ezt a kitüntető feladatot, és örülök, hogy Fördős Zé lesz a partnerem. Személyesen még sosem találkoztunk. Nagyon szimpatikus. Egy jó műsorvezető a megfelelő humor mellett kellő eleganciával is rendelkezik, és Zében szerintem mind megvannak ezek a remek tulajdonságok.” 

Fördős Zé és Várkonyi Andrea közös munkára készül

Fördős Zé a tavalyi gála előtt szívesebben töltötte idejét a konyhában, mint a készülődéssel. Ezúttal talán kicsit más lesz a helyzet? “Nem kizárt, hogy az idei gálaest előtt is a főzős videóim felvételén fogok dolgozni. Nem vagyok az a típus, aki lejárja a lábát a megfelelő ruháért, de mivel ez egy komoly esemény, amelyen ezúttal műsorvezető is leszek, biztos, hogy kérem majd egy stylist segítségét. Ettől függetlenül abban bízom, hogy ez egy gyors és fájdalommentes ügy lesz” – mondta Fördős Zé, aki 2016-ban a Konyhafőnök stábtagjaival, az év tévés produkciójának díjazottjaként volt jelen.

Zé nem tagadja, hogy leginkább főzős műsorokban érzi otthon magát, de ettől függetlenül imádja az új kihívásokat is. “Számomra ez egy óriási megtiszteltetés; jólesik, hogy gondoltak rám. A gasztroműsoraim már rutinfeladatnak számítanak, a Story Gála egy egészen más műfaj. Van bennem némi izgatottság, de kifejezetten pozitív értelemben. Tavaly nagyon jól éreztem magamat, remélem, idén sem lesz másként!” – hangsúlyozta Zé, aki magánál jóval tapasztaltabb műsorvezetőnek tartja Andit, úgyhogy biztos benne, hogy remek párost alkotnak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top