Sztárok

Zimány Linda: nem ártana egy kislány, én úgy gondolom

Mindegy, mivel kapcsolatban kérdezik Zimány Lindát, az biztos, hogy egyre többször felmerül: mikor lesz esküvője, és tervezne-e gyereket Kedves Ferenccel. Most erre is válaszolt.

Nemrég ünnepelte a 30. születésnapját Zimány Linda,  és ennek kapcsán mesélt a Mokkában arról, hogyan változott az élete, és milyen tervei vannak. Naná, hogy Kedves Ferenc is szóba került! A pár tavaly költözött össze, és a reggeli műsorvezetőit érdekelte, hogyan képzelik el a jövőjüket. 

Zimány Linda: Nem ártana egy kislány, én úgy gondolom

“A házasság és a gyerek köztünk abszolút téma. Ami a szerencsém a Fecó esetében, hogy neki már volt egy házassága, és van két gyönyörű szép fia, és nem vagyok sürgetve ilyen szempontból.”

Zimány Linda hozzátette, hogy ezért nem sürgeti őt a párja, aki nyitott egy családra és még egy gyerekre. “Egyébként, akkor már nem ártana egy kislány, én úgy gondolom. Ha esetleg úgy hozza az élet.”

Zimány Linda: Nem ártana egy kislány, én úgy gondolom

Mint kiderült, jelenleg Linda a szakvizsgáján szeretne túl lenni, és a családalapítás inkább az ötéves terv része. “Ismerem magam, hogy milyen vagyok, többfelé már nem tudnék szakadni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top