Sztárok

Szabó Zsófi komoly összetűzésbe keveredett az édesanyjával

Szabó Zsófi őszintén beszélt arról, hogy komoly konfliktusa volt az édesanyjával amiatt, hogy roma férfihoz ment feleségül. Az anyja nagyon féltette őt.

Szabó Zsófi a Sláger FM reggeli műsorában vendégeskedett, ahol kendőzetlenül mesélt édesanyjával való kapcsolatáról Vágó Pirosnak és Abaházi Csabának. “Le kell szögeznem, hogy engem a szüleim egy nagyon szabad szellemű lánynak neveltek, nálunk soha nem volt zsidózás, cigányozás, semmi. Eleve a színházban is sokféle ember megfordult” – kezdte a műsorvezető, aztán rátért arra is, hogy mégsem ment minden zökkenőmentesen. “Amikor anyukám megtudta, hogy én Zsoltival komolyan gondolom, akkor nem örült annyira, megmondom őszintén. Nézd, te X.Y. vagy, és azt mondod, hogy semmi bajod a cigányokkal, tulajdonképpen ismersz kedves, aranyos, tisztességes cigányokat, de amikor a gyerekedet akarja egy feleségül venni, akkor lehet, hogy más lesz a reakciód… Az anyukám reakciója az volt, hogy… és nagyon rosszulesett, nagyon, nagyon rosszulesett. Volt köztünk ebből konfliktus, de rendeződött” – mondta Szabó Zsófi.

Egy hallgató sms-ben felvetette, hogy azért Zsolti társadalmi rangja is számított, és hogy a telepre a műsorvezető sem házasodott volna ki, ezzel Szabó Zsófi is egyetértett. “Egészen biztosan nem, hiszen nem lett volna kapcsolódási pont közöttünk. A társadalmi különbségek áthidalhatók a szerelemmel, de azért ez nem jellemző. Amúgy a férjem édesapja is a telepről küzdötte fel magát, amire büszke vagyok, ahogy arra is, hogy a családjuk tagja lettem” – idézi a Blikk.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top