Sztárok

Kovács Patrícia kikerül a Válótársakból

A Válótársak legfurcsább párosa Scherer Péter és Kovács Patrícia, akiknek sokan szurkolnak, mások inkább ellendrukkerek. Most nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő távozik a sorozatból.

A Válótársak aszexuális szerepéről Kovács Patrícia is elismerte, nem egyszerű feladatot jelentett számára. Miközben a sorozat rajongói között is megoszlott, mennyire szimpatikus karakter Dalma, azért sokan szurkoltak, hogy a felemás szerelem beteljesüljön. Legutóbb már láthattuk, amint az orvosnő feladja a kapcsolatot, és már akkor pedzegették, hogy a színésznő kikerül a sorozatból. 

Kovács Patrícia kikerül a Válótársakból

Most röviden ez történik:

Dávid (Scherer Péter) és Dalma (Kovács Patrícia) szerelme nem teljesedik be az RTL Klub sorozatában. Dalma találkozóra hívja Dávidot és végleg kiadja az útját.
“Nem akartam úgy elmenni, hogy ne mondjam el: Szeretlek… de ez nem normális, ez nem egy normális szerelem, ez egy aszexuális szerelem” – kezdi Dalma.
“Dalma, ne akarjál te engem megmenteni saját magamtól” – vágja rá Dávid.

Aztán ott van egy másik kapcsolat, Péter és a volt felesége, Tamara szerelme. Te mit gondolsz, mi lenne a jó folytatás a Válótársakban?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top