Sztárok

Hihetetlen jólétben él Gáspár Evelin

Gáspár Evelinnek nem kell foglalkoznia olyan problémákkal, mint egy átlagos magyar 22 éves lánynak. Nincs gondja az albérletárakkal és BKV-bérletre sincs szüksége.

Gáspár Evelinnek a korábbi hírek szerint nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is van saját ingatlana, méghozzá mindegyik elit, drága környéken. Valljuk be, hogy a mai világban kevés 22 éves mondhatja ezt el magáról.

Ezeken kívül pedig van egy luxusautója is, amit, mint a Bors kiszúrta, éppen most árul, méghozzá, nem kevesebbért, mint 13 és félmillió forintért, és semmi kétség afelől, hogy ér is annyit az extrákkal felszerelt Mercedes. 

A lap megkérdezte Gáspár Evelint, hogy miért adja el a néhány hónapos autót, és mit tervez az összeggel. A lány egy kicsit eltúlozta a saját jólétével való ironizálást. Bár érthető módon nem kedveli a médiát, ami tényleg szétszedné őt, ha hagyná, de közben hírnevet is biztosít a számára.

“Nagy a szegénység, kell a pénz. Környezettudatos vagyok, és nagyon elegem van a dugókból is, ezért eldöntöttem, hogy ezután BKV-val közlekedem. Mivel az iskola és az edzőterem is Budán van, így az 1-es villamoson láthatnak majd gyakran az emberek” – válaszolta nevetve.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top