Sztárok

Igazi kuriózum a Vakfolt Osvárt Andreával

Ritka az olyan független és amatőr magyar film, ami eljut a mozikba, de a Vakfolt ilyen. Osvárt Andrea cége karolta fel a produkciót, és hogy ő miért szerepelt benne, ezt elmondja maga.

Jó hangulatú bemutatót tartott a Vakfolt csapata, és az amatőr filmeseken látszott: nem is hiszik el, hogy eddig jutott a produkciójuk. A szórakoztató alkotás nem vetekszik a hollywoodi gigaalkotásokkal, de nem is akar. Nagy előnye, hogy könnyen lehet azonosulni a főhőssel, és érződik a humoros szövegből, hogy Slemmer Ádám tehetséges író. Ugyanezt látta meg a filmben Osvárt Andrea is, aki producerként jegyzi a filmet, de egy epizódszerepet elvállalt.

Csipet Csapat – Járosi Róbert Gábor, Ádám András Bori, Áron Benesovits, Andrea Osvárt, Ádám Slemmer és Ádám Helesfai
Járosi Róbert Gábor, Bori Ádám András,Benesovits Áron, Osvárt Andrea, Slemmer Ádám és Helesfai Ádám

“Csak egy poén volt, hogy elvállaltam a híradós szerepét a Vakfoltban, mert ezzel is támogatom a filmet, hogy az arcomat és a nevemet adom hozzá. Talán egy kicsit a hiúságom miatt” – mondta Osvárt Andrea, de videóra kattintva megnézheted, mit mesélnek az alkotók, és miért is számít ez a film kuriózumnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top