Sztárok

Nem Trump volt az egyetlen “világsztár”, akivel Sarka Kata Moszkvában találkozott

Az internet nem felejt. Előkerestük a Sarka-Hajdú házaspár 2013-as moszkvai utazásáról készült fotókat. Hát, Trump egyiken sem tűnik fel, de más híresség igen!

Szóval a történet szerint, a 2013-as Miss Universe moszkvai döntőjén Sarka Kata megkapta Trumptól a névjegyét, majd a szobaszámát. Ezt tudjuk, hiszen Kata a Kasza Taxiban elmondta a sztorit, amikor magát Hungaryként definiálva mutatkozott be a leendő amerikai elnöknek. De ki emlékszik arra, hogy az akkor még boldog házaspárként Moszkvába utazó Hajdú-Sarka páros milyen világsztárral pózolt a versenyen?

Nem Trump volt az egyetlen

Az akkori döntőn az Aerosmith is fellépett, de ott volt Moszkvában az egykori Spice Girl, Mel B is, akivel Hajdú Péter és Sarka Kata közös fotót is készített.Erre az utazásra egyébként a Vajna házaspár is elkísérte Hajdúékat. Sőt! Sarka Kata és Hajdú Péter is megörökítette, amikor Andy Vajnát letámadták a rajongók a moszkvai szállodájuk előtt. A képeket aztán a Facebookra is feltöltötték. “Andy Vajna autogramot oszt! Itt Moszkvában a Terminátor mindent visz még mindig” – írta a még gondtalan életet élő, szerelmes Hajdú 2013-ban.

Nem Trump volt az egyetlen

 Ha szeretnéd újra felidézni a Vajna házaspár és Sarka Kata–Hajdú Péter moszkvai kalandjait.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top