Sztárok

Drasztikusan megváltozik a Heti Hetes

Óriási változás jön, aminek bizonyára sokan nem örülnek majd. A Heti Hetes igazából már nem is lesz Heti Hetes többé...

Bár a Heti Hetes 18 éve töretlen népszerűségnek örvend, mostantól már nem jelentkezik heti rendszerességgel. “December legvégén a csatorna vezetősége közölte velünk, hogy 2017-ben 40 adás helyett csupán 16 lesz. Már­cius-áprilisban, majd október-novemberben, megosztva. Rettenetesen meglepődtem. Sokan azt kérdezgetik, hogy politikai összeesküvés áll-e a dolog hátterében, de ez ostobaság, hiszen a Híradó bizonyítja, hogy nem szólnak le fentről. Az ok, amivel a vezetőség érvélt, gazdasági. Nem arról van szó, hogy a vendégek sztárgázsit kapnak, hatalmas technikai igénye van a műsornak. A vendégek nem is ebből élnek meg, nem ez a fő bevételi forrásuk” – mondta Ónodi György, a műsor producere.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A Blikk megkereste a csatornát is, hogy mit terveznek a műsorral. “A Heti Hetes az RTL egyik legrégebbi és legsikeresebb brandje. Nagyon fontos számunkra ez a műsor, a jövőben is számolunk vele, ezért gondoljuk úgy, hogy meg kell újulnia. Az idén a rövidebb szezonokra építve működik egyébként az RTL másik szórakoztató műsora, a Showder Klub is. A Heti Hetes a mai napig hozza azokat a számokat, amit elvárunk tőle az RTL II-n, ez egyébként csatornaátlag- vagy a feletti mutatókat jelent. Ez pedig egy jól működő formátum így” – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top