Sztárok

Szűcs Gabi 20 éve és most: szinte nem is változott

Az énekesnő karrierje idén 20 éve kezdődött a Cotton Club Singersszel, most pedig jubileumi koncertre készül. Egy kicsit nosztalgiáztunk és visszanéztük, mennyit változott Szűcs Gabi az elmúlt évtizedekben.

Pontosan tíz éve döntött úgy Szűcs Gabi, hogy elhagyja a Cotton Club Singerst. Az énekesnő tizenhárom évet töltött a kvartett tagjaként színpadon, azóta bebizonyította, hogy szólóban is megállja a helyét.

Szűcs Gabi 20 éve és most

“Nagyon szép visszaemlékezni arra, amiket a múltban csináltam, és most nagyon a helyemen vagyok, nagyon jó dolgokat csinálok. Az én karrierem nem olyan szigorúan egy irányba megy, hogy én abból nem léphetek ki” – mesélte az énekesnő a Fem3Café műsorában, ahol a január végi jubileumi koncertjéről is szó esett. 

Mint kiderült, Szűcs Gabi a 45. születésnapján ünnepli 20 éves zenei pályafutását is, ebből az alkalomból pedig az összes korábbi és jelenlegi zenekari társa színpadra lép vele. 

Szűcs Gabi 20 éve és most

Ahogy a régi zenekaráról is mesélt, kicsit nosztalgiáztunk, hogyan is nézett ki az énekesnő, amikor befutottak a Cotton Club Singersszel. Nemigen fogott rajta az idő.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top