Sztárok

Pirner Almát egy rakat pénzért vinné ágyba egy gengszter

Azon túl, hogy több tízezer eurót tettek ki az asztalra, még alázni is elkezdték. Pirner Alma megijedt, és most elmesélte, hogyan sikerült kihátrálnia a helyzetből.

A Várkonyi Andrea vezette Micsoda nők! ismételten mély témákat boncolgatott, legújabb adásukban például azt kérdést járták körbe, hogy vajon a jelen lévő vendégek között akad-e bárki (fiú, lány, tök mindegy), akinek már ajánlottak fel pénzt a szexért. Pirner Alma erre megemelte az IGEN táblát, és belevágott egy tanulságos történetre.

Pirner Almát egy rakat pénzért vinné ágyba egy gengszter

Elmesélte, hogy egyszer Olaszországban lépett fel, és az előadása után odaállt mellé két testőrforma pali meg egy harmadik, akiről kiderült, hogy az egyik legnagyobb maffiafőnök volt a térségben, és közölte Pirnerrel, hogy “olyan kis cuki”, és hogy kiválasztották maguknak, lehet elvonulni. “Oké, hogy én vetkőzöm a színpadon, de ez nem azt jelenti, hogy én másra is kapható vagyok” – hátrált meg joggal Pirner, de ezzel nem ért el semmit. A pasas erre elkezdett kipakolni némi kápét, aztán egyre többet, és végül ott volt 50 ezer euró az asztalon. Amikor ez sem volt hatással, a pali elkezdte alázni Pirnert, hogy “mennyit kell ezért táncolni”, mire a rúdtánc hazai helytartója közölte, hogy ez nem erről szól. A prostituáltképzőnek is titulált Pirner elmesélte, hogy végül közölte a férfival, hogy nem tetszik neki, majd a férjével karöltve, enyhén szólva ijedten, satugázzal elhagyták a helyszínt. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top