Sztárok

Megszólalt az intenzíven fekvő Lerch István felesége

Lerch István felesége elmondta, hogy mi történt pontosan a V’Moto-Rock legendás zenészével mielőtt az intenzív osztályra került. Az asszony jó hírekkel is szolgált.

Lerch István váratlanul került az intenzív osztályra, a felesége most elmondta, mi történt. “Magam is igazolhatom, hogy a rosszullétnek nem volt semmilyen előjele. Sőt pompásan érezte magát. Aznap is kutyasétáltatással kezdte a reggelt, majd vendégek jöttek. Már az ebéden is túl voltunk, épp az asztal körül ülve társalogtunk, amikor hirtelen rosszul lett. Nagyon megijedtünk, és azonnal mentőt hívtunk” – mondta el a Blikknek Enikő.

Az asszony jó hírekkel is szolgált. Bár még nem tudni pontosan, hogy mi baja van a V’Moto-Rock legendás zenészének, de már stabil az állapota.”Még intenzív kezelésben részesül, de az állapota már stabil. Magánál van.  Nyugtatókkal is segítenek, hogy  ne idegeskedjen, ezért telefon sem lehet nála, de szerencsére tud aludni. Sokat pihen” – mondta el Enikő

Megszólalt az intenzíven fekvő Lerch István felesége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top