Sztárok

Dér Heni megmutatta az eljegyzési gyűrűjét

Magát már menyasszonynak címkézi. Dér Heni eljegyzése váratlan fordulat, éppencsak hogy összejött Vincze Gáborral.

Akinek nem lenne meg, idebiggyesztjük: szilveszterkor Dér Heni bejelentette, hogy összejött Vincze Gáborral. Az énekesnő és a futballedző románcában nem ez az első kanyar, egyszer már jegyben jártak, de a tervezett esküvő előtt, 2015 augusztusában szakítottak. Azóta eltelt uszkve 17 hónap, de innen nézve az érzelmek nem tűntek sehova, bármennyi víz is folyt le a Dunán.

Dér Heni december végén ezt mondta: “Nem akartam titkolni, hogy megint együtt vagyunk, de ez még túl friss, beszélni nem szeretnék róla.” A Sztárban sztár +1 kicsi szereplője betartotta a szavát, ha nyilatkozni kell, akkor az eddig pusztán felmelegített viszonynak tűnő kapcsolatról egy szót sem szólt, sajtótelebeszélés helyett pedig most is a jól bevált Instagramot választotta információközléshez. Ezt írta az alábbi, eljegyzésről árulkodó képhez: “Elindultunk stílszerűen a kazincbarcikai esküvőkiállításra… Lackò friss férj, én friss menyasszony.”

Vincze Gábor egyébként csudi pali, főz is Dérre:

És közös szelfiket is nyomnak:

Sapkas!:)

Vincze Gabor (@gvincze76) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top