Sztárok

Sokkolóan néz ki Kulcsár Edina ujja

Ijesztő látványt nyújt Kulcsár Edina keze. A szépségkirálynő tanácstalanul áll a helyzet előtt, az orvosok sem tudják, mi baja lehet.

Kulcsár Edina rejtélyes betegségben szenved. A 23 éves modell és tévés a közösségi oldalán kért segítséget rajongóitól, hogy kiderítsék, mi okozza végtagjai kóros elfehéredését. A rejtélyes betegség bizarr tünetei ugyanis mostanában egyre jobban nyugtalanítják.

Nálam ez már több éve fennálló helyzet. Amíg régebben havonta, kéthavonta jelentkezett, és csak egy-két alkalommal, addig az utóbbi időben már napjában négyszer-ötször is előfordul. (…) A legdurvább, hogy a na­pokban teljesen elfehéredett a kezem egészen a felkaromig. A hüvelykujjam kivételével kiment a vér az egész kezemből. (…) A lábamon még rosszabb: érzéketlenné válik, zsibbad, sokszor már fájdalommal is jár”mesélte a Borsnak a tavaly műtéten átesett szépségkirálynő.

Elmondása szerint korábban hidegallergiát mondott neki erre az orvos, aki annyira félvállról vette, hogy Edina azt gondolta, neki sem kell komolyan venni. De most mindenképpen utána akar járni a rejtélyes betegségének, s igyekszik minél előbb specialistához fordulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top