Sztárok

Újra börtönbe mehet Lagzi Lajcsi

Börtönt kért az ügyészség Galambos Lajosra, amiért illegálisan csatlakozott rá a ingatlanjaival az áram-, a gáz- és a vízhálózatra, amivel ötvenmillió forintos kárt okozott a közműszolgáltatóknak.

Letöltendő börtönt kért az ügyészség Galambos Lajosra és feleségre, mint másodrendű vádlottra abban a büntetőperben, amiben az énekest és nejét társtettesként jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntettével és szintén társtettesként elkövetett vesztegetéssel vádolták – írja a Bors.

A vád szerint Lajcsi 1993 és 1999 között egyedül, majd 2000-től a feleségével együtt lopták a vizet, a gázt és az áramot az énekes mocsai igatlanaiban. Az illegális bekötések miatt alig mozdultak a mérőórák, pedig Lajcsi az ügyészség szerint

  • legalább 30 131 478 Ft értékben tulajdonított el áramot,
  • legalább 4 723 496 Ft értékben tulajdonított el földgázt,
  • legalább 16 003 428 Ft értékben vezetékes vizet.

A nagy értékű lopás miatt a mulatós sztárra letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség, közügyektől való eltiltás és félmillió forint vagyonelkobzás mellett. A bíróság döntésétől függően Lajcsira két évtől tizenkét évig terjedő szabadságvesztés is várhat, miből már négy hónapot letöltött előzetesben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top