Sztárok

Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra

Rendőrt hívtak a szomszédok Bochkor Gáborra szilveszter éjjelén. A járőrök hét percen belül ki is érkeztek a helyszínre, és ellenőrzést tartottak a műsorvezető kertjében.

A Pest megyei városban sokan megcsodálhatták Bochkor Gábor látványos szilveszteri tűzijátékát, az egyik szomszédnak azonban nem igazán tetszett a dolog. Annyira megijedt, hogy azonnal panaszt tett a rendőrségen – írja a Blikk.

“Amikor a rakétákat kihelyeztem, még hallottam is, ahogy valaki azt kiabálta: »Aztán nehogy rám irányítsák!« A tűzijátékunk öt percig tartott, de a hetedik percben már a rendőrség is ott volt” – idézte fel Bochkor Gábor a Music FM reggeli műsorában, ahol azt is elmondta, a rendőrök mosolyogtak, amikor üdvözölték, és közölték vele, bejelentés érkezett a privát tűzijátéka miatt. “Bejöttek a kertbe, és mindent teljesen rendben lévőnek találták. Csak egyfajta, úgynevezett kazettás rakétát használtam, és ezek mind fölfelé mutattak.  A petárdával nem értek egyet, de a tűzijáték gyönyörű dolog, és a szilveszter erről is szól” – mondta a műsorvezető.

Rendőrt hívott a szomszédja Bochkor Gáborra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top