Sztárok

Most már Hajdú akar elválni Sarka Katától

Tavaly novemberben egyszer már majdnem elvált Sarka Kata és Hajdú Péter, de akkor végül egyikük sem ment el a tárgyalásra. Akkor Kata adta be a válási papírokat, most visznont Hajdú Péter – írja a Blikk.

Úgy tűnk, az új évvel tényleg új életet kezd Hajdú Péter és Sarka Kata. “A házasságunk véget ért, el fogunk válni. Én már csak a gyerekekre és a saját jövőmre koncentrálok” – nyilatkozta Sarka Kata, aki azt is hozzátette, hogy tud a műsorvezető barátnőjéről, de nem kíván vele foglalkozni.

Az a hölgy nem a barátnőm, semmi közöm hozzá. Nincs barátnőm, de akár lehetne is, hiszen hat hónapja külön élünk Katával. Úgy érzem, most már készen állok arra, hogy új életet kezdjek akár egy másik nő mellett. Katával úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is elválunk, az elmúlt időszak bebizonyította, hogy sajnos nem tudjuk együtt folytatni” – mondta korábban a Blikknek Hajdú Péter.

A műsorvezető most azt is elmondta, hogy most ő adta be a válás papírokat. “Úgy érzem, hogy ebben a csiki-csuki helyzetben egyikünk sem boldog, valakinek lépnie kellett, hogy ennek az egésznek véget vessen. Léptem. Ezzel a kérdést lezárom, nem szeretnék semmilyen sárdobálást. Nem akarom, hogy a gyermekeink sérüljenek” – nyilatkozta a Blikknek Hajdú Péter.

#goodnight #longday #relax #home

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top