Sztárok

Sarka Kata és Hajdú Péter feladta a küzdelmet

Többször szóba került a válás, de Hajdú Péter és Sarka Kata eddig nem tettek pontot kapcsolatuk végére, az új év azonban új döntést hozott számukra.

Úgy tűnk, az új évvel tényleg új életet kezd Hajdú Péter és Sarka Kata. “A házasságunk véget ért, el fogunk válni. Én már csak a gyerekekre és a saját jövőmre koncentrálok” – nyilatkozta Sarka Kata, aki azt is hozzátette, hogy tud a műsorvezető barátnőjéről, de nem kíván vele foglalkozni.

Hajdú Péter azonban tagadta, hogy lenne valakije, sőt szerinte a feleségének van. De a válásról szóló hírt ő is megerősítette. “Az a hölgy nem a barátnőm, semmi közöm hozzá. Nincs barátnőm, de akár lehetne is, hiszen hat hónapja külön élünk Katával. Úgy érzem, most már készen állok arra, hogy új életet kezdjek akár egy másik nő mellett. Katával úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is elválunk, az elmúlt időszak bebizonyította, hogy sajnos nem tudjuk együtt folytatni” – magyarázta a Blikknek Hajdú Péter. “Katának már sikerült, úgy tudom, remélem, én is megtalálom majd az igazit. Szívből kívánom neki, hogy legyen boldog, és bár úgy tudom, megtalálta már a megfelelő embert, de nem foglalkozom velük” – tette hozzá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top