Sztárok

Jöhet a baba Rékasi Károlyéknál?

Pikali Gerda új szerepet kapott, egy kollégája helyett áll be A funtineli boszorkányba. A darab főszerepét korábban játszó színésznők, mindannyian anyai örömök elé néztek, úgyhogy ezt akár jelnek is vehetnénk.

Pikali Gerda minden idejét szövegtanulással tölti, mert új szerepet kapott. Az egyik kedvenc művét játszhatja el. Január 18-án debütál A funtineli boszorkány című darabban az Újszínházban, mert a korábban Nuca szerepét játszó színésznő gyermekáldás elé néz. Érdekesség, hogy a darab főszerepében ő a harmadik színésznő, mindkét elődje gyermekáldás miatt távozott a szerepből. 

Mindezt előjelnek is vehetnénk, de Pikali Gerda nem ennyire babonás. “Mérsékelten persze babonás vagyok: a darab díszleteit már titkon körbesimogattam, és elhiszem, hogy ez egy mágikus mű, de azért úgy gondolom, nem esek teherbe attól, hogy elvállalom a szerepet. Jelenleg úgy gondolom, a két nagy fiam nevelése elég anyai teendőt és örömet tartogat számomra” – mondta a Blikknek a színésznő.

Jöhet a baba Rékasi Károlyéknál?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top