Sztárok

Hódi Pamela az orvosnál elsírta magát

Lássuk be, néha azért egyértelmű, amikor az Édes életben éppen műbalhét látunk. A mostani viszont nem az, elég ránézni Hódi Pamelára, aki alig tudott megszólalni a sírástól, amikor az orvosnál voltak.

Aki saját bőrén tapasztalta, mit képes kiváltani egy fóbia, az átérzi most Hódi Pamela helyzetét. Korábban már kiderült, hogy retteg a bezártságtól.

“Én már látom rajta, amikor ez a helyzet kialakul. Elkezd pánikolni, elkezdi nagyon gyorsan venni a levegőt, brutálisan tud sírni, és nagyon nehéz nekem ilyenkor megnyugtatni. Látja, már most is bekönnyezett” – mondta Berki Krisztián az Édes életben, amikor ezzel a problémával orvoshoz fordultak.  Miközben pedig erről beszélt, Pamlea máris sírni kezdett.

Hódi Pamela az orvosnál elsírta magát

A wikipédia szerint:  a klausztrofóbia egyenlő a zárt terektől, a bezártságtól és korlátozottságtól való súlyos, az egyént normális életvitelében nagymértékben akadályozó félelemmel. Tipikusan szorongásos zavarként tartják számon, mely gyakorta vezet pánikrohamokhoz. Egy tanulmány kimutatta, hogy a Föld népességének 5-7%-a súlyos klausztrofóbiában szenved, de csupán ezen emberek kis százaléka fogad el problémájára bármilyen nemű kezelést

Úgy tűnik, Hódi Pamlea sem szívesen ismeri be, hogy segítségre szorul, de Berki szerint az orvosnál ez egyértelműen kiderült. Elég volt felidéznie az Ezek megőrültek! egyik jelentét, a menyasszonya már nem tudott megszólalni, úgy sírt.

Hódi Pamela az orvosnál elsírta magát

Persze, ez a mi véleményünk, lehet, te másképpen gondolod.  

Itt a videó, ha a képek nem segítettek a döntésben:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top