Sztárok

Dobó Kata lapátra került – a Válótársak nélküle megy tovább?

Van az a pillanat, amikor összeszorított fogakkal felszisszensz, mert kellemetlen, amit látsz. Nos, amikor Dobó Katát lapátra tették a Válótársakban, az ilyen. Szavazz, te mit gondolsz!

Az eredeti sorozat forgatókönyvében a második évadban már nem is szerepelt volna Dobó Kata karaktere, de annyira jó színt vitt a történetbe, hogy a magyar verzióban Leonóra szerepét továbbvitték. A Válótársak legutóbbi részét látva úgy tűnik, mégis lejárt az ideje.

Ráadásul maga a jelenet is kínos volt, ahogyan a sorozatbeli partnere, Joci ejtette Leonórát. De ezt meg is nézheted, ha elindítod a videót:

Váratlan fordulat, de megoszlanak a vélemények, hogy a Válótársakban mennyire van szükség Dobó Kata karakterére. Főleg mert sokan neki drukkoltak, hogy elnyerje Joci szívét. 

Azt nem tudni, hogy a színésznő ezzel végleg kikerült-e a sorozatból, vagy találnak-e neki valamilyen szerepet a továbbiakban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top