Sztárok

Medveczky Ilona Klapka Györgynek: A túlvilágon találkozunk

Megható üzenetet írt barátja, Klapka György halálára. Sorait a Mokkában olvasták be, ahol Nyertes Zsuzsa is beszélt az üzletember hirtelen haláláról és a fájdalomról, ami azóta átjárja őt.

“Reméljük, egy legalább még lesz” – mondta Klapka György a szerda reggeli Mokkában, amikor a születésnapjai számáról volt szó. Az üzletember szokásos jókedvével ült a stúdióban, szokásos stílusában sziporkázott, és nem úgy tűnt, hogy bármi baj történhet vele. Este viszont tragikus hír érkezett: Klapka György meghalt.

Medveczky Ilona Klapka Györgynek: A túlvilágon találkozunk

A Mokka ma a tegnapi interjú egyes részleteivel emlékezett az egykor táncosként is sikeres üzletemberről, majd beolvasták Medveczky Ilona közleményét, akit azt mondta, azért írt levelet a csatornának, mert a gyász fájdalmában képtelen lett volna személyesen nyilatkozni. A díva ezt írta: “Megrendülve értesültem kedves barátom, egykori kollégám váratlan haláláról. Nagyon fáj. Ennyi az élet. Még annyi mindenről kellett volna beszélnünk. Pénteken találkoztunk volna, de már csak a túlvilágon látjuk egymást.”

Nyertes Zsuzsa viszont megszólalt. Akadozó hangon visszaemlékezett Klapka két ünnep közt tartott, nyolcvannyolcadik születésnapja miatt rendezett bulijára, és elmesélte, hogy Klapka három évvel ezelőtti esküvőjén játékból ő volt az anyakönyvvezető. Kapcsolatuk egyéb részleteiről is beszámolt a Mokkában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top